Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل صمت استان گیلان طی بازدید از فاز دوم؛ راه اندازی مجدد بخش تعطیل شده شرکت کاشی خزر تا یک ماه آینده و افزایش 200 شغل جدید در این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر پورحیدری در بازدید از شرکت کاشی خزر که در معیت استاندار و سایر مدیران مرتبط انجام گرفت، اظهار داشت: با بازسازی و راه اندازی بخش تعطیل شده شرکت کاشی خزر تا یک ماه آینده ۲۰۰ شغل جدید به اشتغال این شرکت افزوده خواهد شد که می تواند گامی در تحقق شعار سال باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل صمت استان گیلان با بیان اینکه احیاء کامل شرکت کاشی خزر بعنوان تنها تولید کننده کاشی در گیلان،بسیار حائز اهمیت است، افزود:  بخشی از این شرکت در گذشته به دلیل بدهی های معوق در مدیریت قبلی تعطیل شده یود، که به سرمایه گذار جدید برای احیاء و توانمندسازی واگذار شده است.

 دکتر پورحیدری با بیان اینکه در حال حل و فصل مشکلات این واحد با همکاری استانداری گیلان هستیم افزود: تعیین تکلیف بدهی این شرکت از طریق بانک‌های عامل و مصوبات کارگروه رفع موانع تولید و رفع سوء اثر چک های برگشتی گذشته این واحد از مسیر اختیارات شورای تامین استان و ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، مشکلات این شرکت تا یک ماه آینده حل و فصل خواهد شد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در حال حاضر بخش فعال فاز اول این شرکت علاوه بر عرضه محصول خود به داخل کشور، یک میلیون متر مربع از تولیدات خود را به کشور های عراق، افغانستان و آسیای میانه صادر می کند.

استاندار گیلان نیز در جریان این بازدید گفت: فعال‌سازی واحدهای راکد و نیمه‌فعال با اقدام میدانی مدیران دولت جهادی سیزدهم محقق می شود.

 وی با اشاره به بازدید خود از این واحد تولیدی که ازجمله مجموعه‌های فعال بوده ولی در سال ۱۳۹۴ تعطیل شد، اظهار داشت: فعال‌سازی واحدهای تولیدی دارای امکانات و ماشین‌آلات که به دلایلی تعطیل بوده یا تولید نمی کنند، ازجمله برنامه‌های مهمی است که دنبال می‌شود.

اسدالله عباسی با اشاره به شناسایی ۶۸ واحد در استان با شرایط پیش‌گفته افزود: بطور جدی در تلاش برای راه‌اندازی این واحدها و نیز فعال‌سازی مجموعه‌های نیمه‌فعال و توسعه آنها هستیم.

استاندار گیلان ادامه داد: رفع موانع پیش روی افزایش ظرفیت کارخانه تولید کاشی که امروز مورد بازدید قرار گرفت، در دستور کار است.

وی تولیدات این کارخانه را علاوه بر تامین نیازهای گیلان و نیز استان‌های همجوار، دارای ارزش صادراتی دانست که موجب ارزآوری می‌شود.

به‌روز رسانی سیستم های سخت افزاری، تجهیزات، نوآوری در تولید و بهره‌مندی از ظرفیت‌های دانش‌بنیان با توجه به شعار سال‌جاری، از دیگر مواردی بود که استاندار گیلان بر آن تاکید کرد.

دکتر عباسی پس از بازدید از بخش تولیدی این کارخانه ، با کارگران نیز گفتگوی صمیمانه‌ای داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گیلان کاشی خزر شرکت کاشی خزر تعطیل شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • موزه‌ها امروز شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است