Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@02:08:29 GMT

فروش کارخانه ها به عنوان ضایعات

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۳۷۱۹

فروش کارخانه ها به عنوان ضایعات

نماینده کارگران استان گیلان با تاکید بر اینکه به نظر می‌رسد اراده‌ای برای حل بحران بنگاه‌های اقتصادی وجود ندارد گفت: مدیریت ناکارآمد، نبود برنامه، ماشین آلات فرسوده، به روز نکردن تولید و نگاه مغرضانه باعث بحران صنایع شده، روندی که هنوز ادامه دارد و قرار نیست دست از سر اقتصاد و صنعت کشور بردارد. غلامرضا خوالگر از وضعیت نامناسب کارخانجات گیلان انتقاد کرد و گفت: محتاج حمایت واقعی دولت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کانون شورا‌های اسلامی کار استان گیلان با ابراز تاسف از بحران‌هایی که برای صنایع استان گیلان اتفاق افتاده است، به خبرنگار نجواخبر گفت: کارخانه‌های پوشش، ایران پوپلین، الکتریک رشت، کنف کار، فومنات، ایران برک، فرش گیلان، پارس ایران و بسیاری کارخانه‌های دیگر در استان گیلان تعطیل و کارگرانش بیکار و آواره شده‌اند.

غلامرضا خوالگر با اشاره به اینکه امروزه از بسیاری کارخانه‌های استان گیلان فقط نامی باقی مانده است گفت: در‌های کارخانه‌ها را بسته اند، کارگران را اخراج کرده‌اند، به ماشین آلات چوب حراج زده و به قیمت ضایعات فروخته اند، سوله‌های کارخانه را ویران کرده و آهن‌آلاتش را به ضایعاتی‌ها فروخته اند و آنچه از صد‌ها کارخانه گیلان باقی مانده، زمین‌های خالی است که به بیابان می‌ماند.

وی با یادآوری سفر‌های استانی ابراهیم رئیسی به گیلان گفت: انتظار داشتیم سفر رئیس جمهور منشا خیر شود و کارخانه‌های تعطیل و بحران‌زده احیا شود، اما متاسفانه هیچ اتفاقی نیفتاده است.

رئیس کانون شورا‌های اسلامی کار استان گیلان با یادآوری اینکه رئیسی یک بار در مقام رئیس قوه قضاییه و یک بار در مقام رئیس جمهور از کارخانه‌های بحران زده گیلان بازدید کرده است گفت: رئیسی در هر دو مقام قضایی و اجرایی قدرت لازم را داشت تا بنگاه‌های اقتصادی را فعال کند، اما هیچ اتفاقی رخ نداده است.

وی با اعلام اینکه کارخانه الکتریک رشت زمین بزرگی دارد که در مرکز شهر رشت قرار گرفته است گفت: به نظر می‌رسد این کارخانه برای ادامه فعالیت می‌بایست به خارج شهر منتقل شود، اما از این بابت نگرانیم که زمین داخل شهر به فروش برسد بدون آنکه کارخانه‌ای با نام الکتریک رشت احیا شود.

خوالگر به تشریح برندسازی در ایران و جهان پرداخت و گفت: امروزه بسیاری از محصولات خارجی همچون سامسونگ، سونی، ال جی، بوش و اردل بابت نامی که دارند، کالاهایشان در کشور‌های دیگر با برند آن‌ها تولید و عرضه می‌شود، در حالی که این شرکت‌ها تنها حق لیسانس از کشور‌های تولیدکننده می‌گیرند، اما در کشور ما کارخانه‌ها را احداث و کالا‌ها را با بهترین کیفیت تولید می‌کنیم تا آنکه برندسازی می‌شود، اما به جای آنکه از این برند بهترین بهره برداری را داشته باشیم، کارخانه‌ها را تعطیل می‌کنیم و آبروی برند ایرانی را می‌بریم.

وی با اشاره به کارخانه‌های مطرحی همچون ارج، آزمایش، پارس الکتریک و بسیاری موارد دیگر گفت: به سادگی یک روز اعلام کردند که این کارخانه‌ها تعطیل شد، در حالیکه محصولات این کارخانه‌ها شهرت ایرانی و جهانی دارد.

رئیس کانون شورا‌های اسلامی کار استان گیلان از تعطیلی گسترده نساجی‌ها در استان گیلان خبر داد و گفت: نساجی‌های استان قریب واقع شده اند، زیرا نساجی‌هایی که زمانی حرف اول را در تولید می‌زدند و نیاز کشور را تامین می‌کردند، تعطیل و رها شده‌اند.

وی با اشاره به کارخانه‌های تعطیل شده پوشش، کنف کار، فومنات، ایران برک، فرش گیلان و مواردی دیگر گفت: این کارخانه‌ها زمانی بزرگترین فرصت نساجی گیلان و کشور بودند، اما الان تعطیل هستند.

خوالگر از ضعف حمایت از بنگاه‌های اقتصادی، تولید و صنعت انتقاد کرد و گفت: نه تنها در تمامی سال‌های گذشته حمایتی از بنگاه‌های اقتصادی صورت نگرفته، بلکه نظارت هم ضعیف بوده و با سومدیریت‌ها و سواستفاده‌ها برخوردی نشده است.

وی با اعلام اینکه بار‌ها شرکت‌های تولیدی بسیاری که در آستانه بحران یا ورشکستگی بودند، وام اضطراری دریافت کردند گفت: با وجود آنکه مبلغ وام بحران بسیار قابل توجه بود، اما مسیر هزینه کرد آن مشخص نشد و هیچ کس ندانست آن وام کجا رفت، اما اصل وام به علاوه بهره سنگین در حساب شرکت‌های بحران زده جا خوش کرد.


منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بنگاه اقتصادی ورشکستگی ضایعات نساجی وام بحران بنگاه های اقتصادی استان گیلان کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، روند شاخص ارزی در تعطیلات هفته قبل برخلاف گذشته کاهشی بود. به‌طور معمول در روزهای تعطیل و نیمه‌تعطیل فعالان افزایشی با استفاده از عمق کم معاملات اقدام به رشد نرخ ارز می‌کنند، اما در چند روز گذشته این اتفاق رخ نداد و نرخ فردایی دلار کاهشی ثبت شد. همچنین در روزهای اخیر انتشار یک خبر جدید از سوی سازمان امور مالیاتی نیز احتمال بازگشت رونق به بازار طلا را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: قیمت طلا، سکه و دلار پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

روند معاملات فردایی دلار در بازار تعطیل روز شنبه کاهشی بود. به عقیده برخی از کارشناسان میل بازار ارز غیررسمی به افت قیمت است. پس از تخلیه هیجانات و ریسک‌های سیاسی بازار در هفته‌های اخیر نرخ ارز غیررسمی دچار یک افت قیمت چشمگیر شد. به‌طور مثال قیمت هر برگ اسکناس دلار آزاد که برای ساعاتی در کانال ۷۰ هزار تومانی قیمت خورده بود تا رقم ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان کاهش یافت. این افت قیمت چشمگیر سبب شد برخی از فعالان ارقام پایین‌تر را نقطه ورود مناسب جهت خرید دارایی تلقی کنند و در نتیجه یک تقاضای جدید وارد بازار شد. پس از ورود تقاضای مذکور شاخص‌های ارزی دچار اصلاح نرخ شدند و قیمت دلار آزاد مجددا به کانال ۶۲ هزار تومانی بازگشت. اما مشاهدات به عمل آمده از روند معاملات این ارز گویای آن است که نرخ به سطوح قیمتی پایین‌تر میل می‌کند. عمدتا در روزهای تعطیل، معامله‌گران خرد با استفاده از غیبت معامله‌گران کلان اقدام به رشد نرخ در بازار فردایی می‌کنند. اما این در حالی است که در روز شنبه نه تنها این اتفاق صورت نگرفت، بلکه نرخ‌های فردایی از آخرین نرخ نقدی هفته گذشته نیز پایین‌تر ثبت شد. به عقیده برخی از تحلیلگران کاهش ریسک‌های سیاسی در کنار وجود سیگنال‌هایی از بهبود شرایط منطقه سبب شده تا چشم‌انداز نرخ ارز برای برخی از فعالان بازار با ثبات یا کاهشی باشد. گفتنی است که هر برگ اسکناس دلار در بازار غیررسمی روز پنج‌شنبه با حدود ۱۵۰ تومان کاهش نسبت به نرخ روز چهارشنبه در رقم ۶۱ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد. این در حالی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی روز شنبه در بازه قیمتی ۶۱هزار تا ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان ثبت شد.

منبع: دنیای اقتصاد

انتهای پیام/

کد خبر: 1229468 برچسب‌ها دلار

دیگر خبرها

  • تمرین استقلال تعطیل شد
  • آگهی مزایده عمومی فروش ضایعات
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند