Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@01:59:25 GMT

شکست اصناف گیلان از کرونا

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۴۳۱۸

شکست اصناف گیلان از کرونا

ایسنا/گیلان رییس اتاق اصناف گیلان گفت: نبرد نابرابر کرونا و فعالیت اصناف اقتصادی منجر به شکست برخی از واحد های صنفی شد.

کلماتی مانند محدودیت، تعطیلی و ممنوعیت تردد با شیوع کرونا در استان همنشین روزانه زندگی مان شده است و از همان آغاز کرونا، اقتصاد را مورد تهاجم قرار داد و بسیاری  مشاغل را به تعطیلی کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با شروع و گسترش کرونا برخی از مشاغل تعطیل شدند و بقیه اصنافی که به طور محدودی اجازه فعالیت داشتند نیز کم مشتری شدند زیرا افراد کمتری برای خرید راهی بازار می شدند و به این ترتیب واحدهای صنفی زیادی متضرر شدند.

در این میان فقط فروشگاه های عرضه کننده مواد غذایی مورد استقبال قرار داشتند زیرا نیاز هر خانواده از این طریق تامین می شد و دولت نیز برای رفع نیاز عمومی، تمام کالاهای اساسی و ضروری را از این مسیر در اختیار شهروندان قرار می داد.

تالارداران در صدر جدول اصناف آسیب دیده از کرونا

محمد شکریه رییس اتاق اصناف گیلان در گفت و گو با ایسنا در خصوص اصنافی که در گیلان بیش از دیگر واحد های صنفی با شیوع کرونا متحمل خسارت شدند، اظهار کرد: تالارداران، فروشندگان کیف و کفش، لوازم التحریر و آرایشگاه های زنانه در گیلان بیش از دیگر اصناف از کرونا آسیب دیدند.

وی افزود: تغییر قیمت ارز و کاهش قدرت خرید منجر به برگشت خوردن چک های برخی از اصناف شد و حتی برخی از صاحبان این واحد های صنفی ناچار به تعطیل کردن واحدهایشان شدند.

بیکار شدن کارگران برخی از واحدهای صنفی در گیلان

شکریه به بیکارشدن کارگران واحدهای صنفی تعطیل شده نیز اشاره کرد و ادامه داد: کاهش اشتغالزایی در اصناف نه تنها به کارگران آسیب می زند، بلکه خانواده های این افراد را دچار درگیری مالی می کند.    

وی افزود: در صورت اختصاص تسهیلات کم بهره و افزایش قدرت خرید مردم می توان امیدوار بود که برخی از کارگران دوباره سرکار برگردند و این امر مستلزم توجه جدی دولت است.

شکریه با بیان اینکه گیلان 115هزار واحد صنفی دارد که 400هزار نفر در این واحد های صنفی مشغول به کار  هستند، تصریح کرد: ضربه به اصناف ضربه به اقتصاد کشور است و برای نجات اصناف از مشکلات موجود باید تدابیر لازم از سوی مسئولین صورت گیرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اصناف کروناویروس تالارهای پذیرایی کیف و کفش آرایشگاه زنانه واحد های صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۴۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها با اعلام ضرورت ثبت برنامه تولید توسط مدیران واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت جهت تخصیص ارز اظهار کرد: برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز گیلان برای سهولت تأمین مواد اولیه خارجی تولیدات در سامانه ثبت شده است.

وی به لزوم اعلام دقیق‌تر مقدار احتیاج ارزی واحدهای صنعتی تاکید کرد و گفت: با توجه به برنامه ساماندهی بانک مرکزی برای تخصیص ارز حمایتی به واحدهای صنعتی؛ اطلاع رسانی و هماهنگی لازم برای ثبت برنامه تولید به صنایع ارزبر گیلان انجام شده است.

این مسئول با اشاره به تأمین بخشی از مواد اولیه خارجی برخی از واحدهای صنعتی از طریق بازرگانان داخلی به صورت غیر مستقیم، تصریح کرد: مشکلات ساختاری سامانه‌ها به علت هوشمند بودن آنها در سطح کلان انعکاس داده شده است و در حال رفع چالش‌های پیش روی می‌باشیم که در آینده صنایع ما با مشکل تخصیص و تأمین ارز مواجه نشوند.

وی به پایش برنامه‌های تولید ثبت شده در فاز اول و شفاف سازی امور ارزی اشارهکرد و گفت: در بررسی کارشناسی و پایش وضعیت برنامه تولید ثبت شده واحدهای صنعتی، میزان ارزبری افزون بر ۸۵ واحد صنعتی گیلان محرز و مشخص گردید.

پورحیدری ثبت برنامه تولید برای تخصیص ارز را الزامی و ضروری دانست و تاکید کرد: با توجه به حد گذاری ارزی و تعیین سقف مصارف ارزی؛ در بخش‌های صنعت، کشاورزی و دارو در سال جدید، ثبت برنامه تولید و میزان نیاز ارزی واحدهای صنعتی گیلان در سامانه جامع تجارت لازم است.

کد خبر 6099548

دیگر خبرها

  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • حریق یک واحد تجاری و یک واحد مسکونی در ۲ شهرستان گیلان
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد