Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رودبار، فرهاد دلق‌پوش پیش از ظهر امروز در جلسه بحران فرمانداری رودبار در سالن اجتماعات فرمانداری با اشاره به آخرین وضعیت معدن خرشک در رودبار اظهار کرد: از دو سال پیش تاکنون معدن خرشک به‌حکم دادستانی تعطیل بوده و فعالیتی نداشته است.

وی با گله‌مندی از عدم مدیریت صحیح معادن گیلان در چند سال اخیر گفت: درگذشته معادن ما به‌درستی مدیریت نشده و برای صدور مجوز معادن هم از قبل، نظارت صحیح صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان صمت گیلان با تأکید بر لزوم توجه به عملکرد معادن  این استان افزود: از سال ۹۶ تاکنون هیچ‌گونه مجوز معدنی در استان صادر نشده است

دلق‌پوش نقش معادن گیلان در رشد اقتصادی کشور را بسیار ارزشمند دانست و بیان کرد: معادن استان گیلان، منشأ عمران و آبادانی بوده و نیازمند مطالعه است،  اما این دلیلی بر این نیست که در اجرا  دقت نظر صورت نگیرد، زیرا سازمان صمت متولی معادن دارای پروانه است و قطعاً بر فعالیت معادن نظارت جدی دارد.

وی با اشاره به خلع‌ید برخی سوءاستفاده کنندگان از معادن گیلان تصریح کرد: در استان گیلان به‌ویژه شهرستان رودبار به مدت  یک و سال و نیم نظارت بر فعالیت معادن با هماهنگی استانداری صورت گرفته و بسیاری هم که اهل بهره‌برداری نیستند خلع ید شده و آن‌هایی که مشکل اجتماعی به وجود می‌آورند به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به اینکه برای صدور مجوز معادن باید از ۱۵ مرجع قانونی استعلام گرفته شود، گفت: اتفاق خرشک بایستی به شکل فنی و کارشناسانه بررسی شود و قضاوت عمومی، قضاوت درست نخواهد بود از طرفی زندگی مردم و حقوق آن‌ها و صیانت از حق مردم هم جز وظایف اصلی ماست.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس سازمان صمت گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۹۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا بهروزی با اشاره به‌ضرورت ثبت شناسه یکتا توسط اصناف، اظهار کرد: دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی فقط تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه امسال فرصت دارند نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کرده و مجوزهای خود را الکترونیکی کنند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه، تبدیل به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا شوند.

وی گفت: فعالان اقتصادی که نام آنها در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت‌ماه، فاقد مجوز تلقی خواهد شد و طبق قانون با آنها برخورد می‌شود.

بهروزی با اشاره به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، تصریح کرد: صاحبان کسب‌وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور به نشانی اینترنتی qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد .

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۷۳۲ فقره مجوز قدیمی کسب‌وکار در شهرستان وجود دارد که باید به شناسه یکتا تبدیل شود، افزود: تا ۱۳ اردیبهشت‌ماه امسال تعداد یک هزار و ۸۱۰ فقره پروانه کسب کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده که برابر ۱۶ درصد کل دارندگان پروانه کسب در شهرستان است.

وی با اشاره به اینکه فرایند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی بسیار آسان، رایگان و غیرحضوری نیز امکان‌پذیر است، اظهار کرد: متقاضیان می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد شامل شماره‌سریال کارت ملی، شناسه صنفی و کد پستی محل کسب در درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir ، مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

بهروزی تصریح کرد: در این زمینه جلسه پیگیری شناسه یکتا با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، رئیس اتاق اصناف و تمامی رؤسای و مدیران اجرایی اتحادیه‌های صنفی در محل اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب برگزار شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: اتاق اصناف، اتحادیه‌های صنفی جهت ثبت و تبدیل مجوزها همه‌روزه پای‌کار بوده و دارندگان پروانه کسب‌های قدیمی می‌توانند در صورت نیاز با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری راهنمایی‌های لازم را اخذ و با جدیت تمام دراسرع‌وقت نسبت به ثبت شناسه یکتا اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • ترافیک سنگین در محور رشت - قزوین و ورودی رودبار
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان